Interessant:

GTA: Vice City verschijnt voor iPhone en iPad

nieuws 6 december 2012 om 11:57

Vandaag is Grand Theft Auto: Vice City - ter gelegenheid van de 10de verjaardag van de game - officieel verschenen voor de iPhone en iPad. De game is voor € 4,49 beschikbaar in de iTunes App Store.

Grand Theft Auto: Vice City van fabrikant Rockstar verscheen oorspronkelijk in 2002 voor de PlayStation 2. Daarna volgden edities voor de Xbox en PC. Nu is er dan - ter gelegenheid van de 10de verjaardag van de game - ook een versie voor de iPhone 4/4S/5, alle iPad-modellen en de iPod touch 4G/5G.

In GTA: Vice City speel je een crimineel in de jaren 80. De versie voor iOS is voorzien van HD-graphics en kent enkele nieuwe functies, zoals een instelbare besturing met een volledig aanpasbare layout, ondersteuning van iCloud-opslag van je voortgang, ondersteuning van Apple's Retina-display en aanpasbare iTunes-afspeellijsten (als je naar je eigen muziek wilt luisteren, maak je een afspeellijst met de naam "VICECITY" en selecteer je in de game het radiostation "Tape Deck").

Grand Theft Auto: Vice City werkt vanaf iOS 4.3 en is voor € 4,49 te downloaden in de iTunes App Store. Een versie voor Android staat ook in de planning. Eerder verschenen GTA: Chinatown Wars en GTA III voor iOS.

GTA: Vice City
GTA: Vice City

iTunes App Store