Interessant:

InfiniteUSB: USB-kabel met USB-poort

nieuws 24 maart 2015 om 09:44

Via Kickstarter kan je de beschikking krijgen over InfiniteUSB, een USB-kabel die ook voorzien is van een USB-poort, waardoor je er eenvoudig nog een USB-kabel op kan aansluiten.

Omdat InfiniteUSB zowel een USB-aansluiting als een USB-poort heeft, kan je er naast randapparatuur tegelijkertijd nog een USB-kabel op aansluiten (bijvoorbeeld voor andere randapparaar). Met meerdere InfiniteUSB-kabels krijg je zo bijzonder veel USB-poorten tot je beschikking. Het team achter InfiniteUSB heeft een Kickstarter-campagne gestart voor de massaproductie van InfiniteUSB. Het bedrijf wil drie verschillende modellen op de markt brengen: een met een microUSB-poort aan een zijde, een met een Lighting-connector aan een zijde en een met een reguliere (female) USB-poort aan een zijde. Alle drie de adapters zijn relatief compact en zijn ontworpen om ook tegelijkertijd te kunnen gebruiken.

De InfiniteUSB komt in het blauw, oranje, groen, grijs of roze en is beschikbaar vanaf 16 dollar. In 2010 won het concept van de InfiniteUSB de iF concept design award 2010.

InfiniteUSB
InfiniteUSB

Liliputing