Interessant:

Bowers & Wilkins onthult P5 Series 2 en C5 Series 2 headsets

nieuws 9 september 2014 om 12:14

Bowers & Wilkins heeft haar headset-assortiment uitgebreid met de P5 Series 2 (over-ear heaset) en de C5 Series 2 (in-ear headset), die beide beschikken over geavanceerde audiotechnologie.

"De nieuwe Bowers & Wilkins P5 Series 2 beschikt over dezelfde kracht, nauwkeurigheid en hifi-geluid die de P7 zo populair maakte. De P7 had de populariteit en het succes grotendeels te danken aan het innovatieve gebruik van driver units ge´nspireerd door hifi-technologie. Sinds die doorbraak hebben de ontwikkelaars bij Bowers & Wilkins getracht andere bepalende factoren van een hoofdtelefoon te optimaliseren. Dit resulteerde in de aanzienlijk verbeterde P5 Series 2", aldus Bowers & Wilkins.

Net als de P7 maakt ook de P5 Series 2 veel meer gebruik van drivers met een hangend membraan zoals traditionele luidsprekers dat doen. Dit zorgt voor een zeer nauwkeurige beweging van de drive-unit. Hierdoor levert de nieuwe P5 uitstekend geluid voor wie onderweg is: een open en ruimtelijke geluid met een krachtige, natuurlijke en gecontroleerde bass.á

De nieuwe P5 Series 2 is net zo licht, comfortabel en luxueus als zijn voorganger. Deze P5 komt met een 'Made for iPhone'-kabel en een luxe draagtas. De nieuwe drivers zijn veilig behuisd in de mooiste materialen, waaronder echtáleder en robuust metaal. De nieuwe P5 Series 2 is vanaf september 2014 verkrijgbaar voor Ç 299.

Bowers & Wilkins P5 Series 2
Bowers & Wilkins P5 Series 2

De nieuwe Bowers & Wilkins C5 Series 2 is lichter en comfortabeler dan voorgaande oordopjes. Dankzij het gebruik van technische nieuwigheden levert deze in-ear hoofdtelefoon een superieur geluid. De geluidskwaliteit kent een enorme vooruitgang dankzij kleine aanpassingen in het design van de drive unit, waaronder de introductie van nieuwe drivers en andere interne onderdelen. Dit resulteert in een nieuwe C5 Series 2 die er hetzelfde uitziet als zijn voorganger, maar beter klinkt. De drastische verbetering van de geluidskwaliteit is voornamelijk te danken aan de verbeterde 9,2 mm dynamische drivers. Deze produceren een krachtige bass. De micro-poreuze filter van de C5 Series 2 brengt dan weer een ruimtelijk geluid voort dat rijk is aan details.

De nieuwe C5 Series kent een nieuwe, zwarte afwerking met bijhorende kabels.áDe nieuwe C5 Series 2 komt met een verbeterde iPhone 'Mic and Remote', met verbeterde ergonomie voor een betere besturing.áDe nieuwe C5 Series 2 is beschikbaar vanaf september 2014 voor een prijs van Ç 179.

Bowers & Wilkins C5 Series 2
Bowers & Wilkins C5 Series 2

portablegear.nl