Interessant:

Huawei Ascend P7 arriveert in Nederlandse winkels

nieuws 12 juni 2014 om 12:03

De begin mei in Parijs aangekondigde Huawei Ascend P7 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nederlandse winkels voor 399 euro. Ten opzichte van zijn voorganger, de Huawei Ascend P6, is de Ascend P7 op 650 punten verbeterd.

De Huawei Ascend P7, die afgelopen mei werd geintroduceerd, is net als zijn voorganger, de Ascend P6, zeer slank vormgegeven. Het is met een dikte van slechts 6,5 millimeter op dit moment een van de dunste 4G-smartphone op de markt. Naast het kenmerkende dunne karakter loopt de fraaie aluminium band ook bij de P7 stijlvol over de zijkant van het toestel. De smartphone beschikt zowel aan de voor- als achterkant over glazen covers van Gorilla Glass 3. De achterkant is daarbij opgebouwd uit zeven lagen, waardoor het toestel ondanks de dunne behuizing en het lichte gewicht van slechts 124 gram, degelijk en stevig aanvoelt.

De Huawei Ascend P7 heeft een helder 5-inch Full HD-display met een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels (Full HD). Alle knoppen zitten bij de Ascend P7 aan de rechterzijde van de telefoon, waaronder de lade voor de simkaart en de lade voor een MicroSD-kaart waarmee de 16GB aan opslagcapaciteit van de smartphone kan worden uitgebreid. De Ascend P7 is verder uitgerust met een 2.500 mAh accu en is voorzien van allerlei slimme toepassingen om de deze zo zuinig mogelijk te laten zijn. Zo kunnen met behulp van de 'power saving management modus'-apps worden uitgeschakeld die op dat moment niet worden gebruikt. Ook kan de 'super power saving modus' worden ingeschakeld waarbij het licht wordt gedimd en enkel de noodzakelijke basisfuncties actief blijven. Op deze manier kan de telefoon met zijn laatste 10% nog 24 uur stand-by staan.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Aan de voorzijde van de Ascend P7 bevindt zich een unieke 8-megapixel selfie-camera. De camera is uitgerust met een panorama-functie voor het panoramisch selfie schieten, of voor het maken van een 'groufie', de ultieme groepsselfie. Ook is het mogelijk een selfie-video in 1080p HD op te nemen. De achterzijde van de smartphone is voorzien van een uitgebreide 13-megapixel camera. Om snel mooie momenten vast te kunnen leggen voordat ze weg zijn heeft de camera een unieke Ultra Snapshotfunctie. Hiermee kan vanuit lockmodus in slechts 1,2 seconden een foto gemaakt worden door dubbel op de volumetoets te klikken. Ook heeft de Ascend P7 een speciale "Voice foto-functie” die foto's vergezeld van geluid door audioclips van 10 seconden op te nemen tijdens het maken van een foto.

De Huawei Ascend P7 is vanaf vandaag in wit en zwart verkrijgbaar voor een losse verkoopadviesprijs van 399 euro.

Verder lezen...

Huawei Ascend P7 vs. Ascend P6: verschilHuawei Ascend P7 hands-on test

portablegear.nl