Interessant:

Samsung onthult Level-headsets

nieuws 28 april 2014 om 09:42

Samsung heeft nieuwe premium audioproducten in de nieuwe Level-serie gepresenteerd. Deze serie bestaat uit de Level Over, Level On, Level In (headsets) en de Level Box (speaker). [update]

Vlaggenschipmodel in de nieuwe Level-serie is de Level Over, een over-ear headset met een ergonomisch design, touch-controls en draadloze Bluetooth (3.0)-pairing. Deze headset maakt gebruikt van zogenaamde "hybride actieve ruisonderdrukking" in zowel de headset als de microfoon voor een kristalhelder geluid. Met de Samsung Level-app (beschikbaar via Google Play of Samsung Apps) kan je de audio-ervaring middels Samsung SoundAlive (een EQ-systeem) naar eigen smaak instellen. De Samsung Level-app heeft ook een volumemonitor om gehoorschade te voorkomen en biedt verder support van text-to-speech (S Voice). De Level On is een on-ear headset met een hoofdband en comfortabele oorpads en eveneens met S Voice-support.

Samsung Level Over headset
Samsung Level Over headset

De Level In is zijn in-ear oordopjes die, volgens Samsung, alle audioniveau's helder weergeeft. De Level Box is een compacte premium Bluetooth-speaker met een solide metalen design compleet met een metalen grill. De Box heeft een 56mm stereospeaker, ondersteunt ruisreductie en echo-onderdrukking en heeft een ingebouwde microfoon en speakerphone. Middels NFC is de Level Box te koppelen aan een smartphone. Als je een smartphone zonder NFC hebt, kan je de Level Box via one-touch Bluetooth-pairing eraan koppelen. Samsung belooft een batterijduur van 15 uur.

De Samsung Level-producten komen in mei op de markt. Er is nog geen informatie over de prijzen en beschikbaarheid in Nederland.

Update: De Samsung Level Box is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 179,99 in de kleuren donkergrijs en wit. De overige Samsung Level-devices zijn vanaf half mei verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een verkoopadviesprijs vanaf € 149,99. 

Samsung Level Over, Level In en Level Box
Samsung Level Over, Level In en Level Box

Samsung Tomorrow