Interessant:

Freecom lanceert waterbestendige Tough Speaker

nieuws 17 maart 2014 om 13:00

Freecom introduceert de Tough Speaker, een volledig waterbestendige speaker. De speaker heeft een handige geintegreerde zuignap waarmee hij is vast te maken aan elke vlakke ondergrond.

De Freecom Tough Speaker is - net als zijn naam doet vermoeden - zeer robuust (met een IPX7-certificaat, wat betekent dat hij waterdicht is). Compact en lichtgewicht zijn ook termen die bij deze speaker passen: zijn diameter is slechts zes centimeter, zijn gewicht slechts 93 gram.†De lichtoranje Freecom Tough Speaker bevat een ingebouwde en oplaadbare accu en heeft pas na zeven uur onafgebroken spelen een oplaadbeurt nodig. Dat is mogelijk via een mini-USB-kabel.

Het koppelen van de draagbare speaker met een telefoon of tablet is zeer eenvoudig. Er zitten knoppen op de speaker voor het handmatig aanpassen van het volume, het afspelen en pauzeren van muziek of het beantwoorden en beŽindigen van telefoongesprekken. Muziek is draadloos via Bluetooth te beluisteren en de speaker is te gebruiken om handsfree mee te bellen in de auto.

De Freecom Tough bluetooth-speaker is verkrijgbaar voor een retailadviesprijs van 29,99 euro.

Freecom Tough Speaker
Freecom Tough Speaker

portablegear.nl