Interessant:

HTC One Max in zwarte uitvoering

nieuws 15 december 2013 om 12:34

HTC heeft in Hong Kong een zwarte uitvoering van de HTC One Max geintroduceerd. In Nederland verscheen eerder alleen een zilveren uitvoering van de 5,7-inch phablet.

De specificaties van de zwarte uitvoering van de HTC One Max zijn verder precies hetzelfde als van de originele zilveren editie.†De HTC One Max draait op Android 4.3 Jelly Bean en maakt gebruik van een 1,7GHz quad-core processor met 2GB RAM. Het 16GB of 32GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. Bijzonder is dat de One Max - net als de concurrerende†iPhone 5S†- beschikt over een vingerafdrukscanner. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het toestel en je kan er drie verschillende vingerafdrukken in programmeren, waarmee je direct het toestel kan unlocken of een app kan opstarten.

Aan de achterzijde van de One Max vind je verder een 4-megapixel†UltraPixel-camera, bekend van de HTC One (in tegenstelling tot op dat toestel ontbreekt op de Max-uitvoering echter optische beeldstabilisatie). Aan de voorzijde is de One Max voorzien van een 2,1-megapixel frontcamera. HTC's phablet is ook het eerste toestel met de vernieuwde HTC Sense 5.5-interface. Hierin zijn enkele verbeteringen voor HTC BlinkFeed (deze kan verder worden verfijnd door het aanpassen van onderwerpcategorieŽn en nieuwe integratie met contentproviders als Instagram en Google+) aangebracht en tevens kennen de camera en fotogallerijen kleine verbeteringen.†De One Max is HTC's eerste toestel in de One-serie zonder Beats Audio-technologie, maar beschikt net als de andere modellen wel over BoomSound-speakers voor een goede audiokwaliteit.

De zwarte editie†van de†HTC One Max†verschijnt in eerste instantie alleen in Hong Kong: het is nog niet bekend wanneer deze uitvoering naar Nederland komt. De zilveren editie van de One Max ligt momenteel in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 749 euro.

HTC One Black
HTC One Black

Pocket-lint.com


Gerelateerde producten