Interessant:

LG introduceert LG GX

nieuws 16 december 2013 om 09:49

LG heeft in Zuid-Korea de LG GX geintroduceerd, een smartphone met een 5,5-inch Full IPS-display, een krachtige quad-core Snapdragon 600-processor, een 13-megapixel camera en 4G/LTE-ondersteuning.

Daarnaast is de LG GX voorzien van 32GB geheugen, 2GB RAM, een verwisselbare 3.140 mAh batterij, een 2,1-megapixel frontcamera, Bluetooth 4.0 en NFC. Het toestel draait op een nog onbekende editie van Android Jelly Bean, weegt 167 gram en meet 150,6 x 76,1 x 9,2 millimeter. De specificaties van de LG GX zijn vrijwel gelijk aan die van de eerder uitgebrachte LG Optimus G Pro, maar het design is enigszins verschillend.

Daarnaast zijn op de LG GX speciale functionaliteiten, die eerder werden geintroduceerd op de LG G2, opgenomen. Denk hiermee aan de 'knock on'-functie (waarmee het toestel met een dubbeltap op het scherm uit de slaapstand is te halen) en integratie met LG's Smart TV's (om tijdens het televisiekijken informatie over een binnenkomend gesprek of bericht te zien).

De LG GX verschijnt in eerste instantie alleen in Zuid-Korea: het is nog niet bekend of het toestel internationaal beschikbaar komt. LG liet verder weten dat de LG G2 volgend jaar een upgrade krijgt naar Android 4.4 KitKat.

LG GX
LG GX

Engadget