Interessant:

StashHead: modieuze standaard voor koptelefoons

nieuws 8 november 2013 om 09:46

StashHead is een nieuwe universele standaard voor hoofdtelefoons. Met StashHead kan je over-ear headphones als fashion statement tentoonstellen en dankzij ophangmogelijkheden zelfs aan de muur ophangen.

StashHead is een co-productie van designers, marketeers en muziekliefhebbers uit de regio Eindhoven. De makers zagen overal hoofdtelefoons zwerven en wilden hun eigen kostbare exemplaar veilig maar zichtbaar opbergen. Bedenker Albert Zeeman schakelde ontwerpbureau GBO in en gezamenlijk enthousiasme leidde tot deze universele standaard voor over-ear headphones.

Albert Zeeman: "Ik zag steeds meer hoofdtelefoons in winkels en op straat. Maar vooral in kantoren en huizen slingeren ze overal rond. Zelf had ik nog zo'n glazen hoofd. Ik wilde daar graag een mooie nieuwe variatie op maken. Voor we het wisten, zaten we in een achtbaan om dit product op de markt te brengen."

StashHead is leverbaar in diverse modieuze kleuren, passend bij verschillende designs en merken hoofdtelefoons. De StashHead-standaard is gemaakt van doorzichtig polycarbonaat en is in Nederland te koop voor een richtprijs van 35 euro. Hetzelfde materiaal zit in cockpits en moderne koplampen: het oogt als glas, maar breekt niet. Je monteert StashHead eenvoudig aan de wand of je zet hem met de meegeleverde voet gewoon op tafel.

StashHead: modieuze standaard voor koptelefoons
StashHead: modieuze standaard voor koptelefoons

StashHead