Interessant:

Acer introduceert C720 Chromebook

nieuws 11 oktober 2013 om 10:37

Acer introduceert de nieuwe Acer C720 Chromebook die is uitgerust met een processor gebaseerd op de Haswell micro-architectuur voor snellere prestaties en tot 8,5 uur batterijduur.

Je kan met de 11,6-inch Acer C720 Chromebook snel aan de slag met online gaming, research en social networking. Hij start op in minder dan 7 seconden en hervat bijna direct vanuit de slaapstand, dankzij de 16GB Solid State Drive. De nieuwe Chromebook wordt aangedreven door een Intel Celeron 2955U-processor gebaseerd op de Intel Haswell micro-architectuur. De batterij gaat volgens Acer maximaal 8,5 uur mee, dus ideaal voor werk en plezier de hele dag door. Je kan bladeren door webpagina's en documenten en ook genieten van levendige HD-video en apps met de ondersteuning van maximaal 4GB DDR3L geheugen. Daarnaast maakt de Acer C720 snel verbinding met hotspots en draadloze netwerken via 802.11a/b/g/n WiFi. 

Acer C720 Chromebook
Acer C720 Chromebook

De Acer C720 heeft een ontwerp dat met 19,05 millimeter ruim 30 procent dunner is dan de voorgaande Acer C710. De C720 heeft nog steeds een full-size toetsenbord, zodat je comfortabel documenten en spreadsheets kan maken en bewerken. Het apparaat weegt slechts 1,3 kilogram, dus het is makkelijk mee te nemen in een rugzak of tas. 

De in de Acer C720 geďntegreerde HD-webcam zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden en een rijke kleurverzadiging. In combinatie met de microfoon is de Chromebook perfect voor videochats, evenals voor het vastleggen van video en foto's om online te delen. Bovendien zorgt het ontwerp met dubbele speakers voor een scherp en helder stereogeluid om volop te genieten van muziek, video en meer. De Acer C720 kan worden verbonden met populaire apparaten zoals camcorders, digitale camera's en smartphones via de snelle USB 3.0-poort of de gewone USB 2.0-poort. Of je gebruikt de HDMI-poort voor het weergeven van video en content op externe beeldschermen en HDTV's. Daarnaast kan je andere media en bestanden openen via de SD-kaartlezer die ondersteuning biedt voor een SD-kaart van maxixmaal 32GB. Verder krijg je twee jaar gratis 100GB opslagruimte via Google Drive.

De Acer C720 Chromebook vanaf eind oktober verkrijgbaar in Nederland een startprijs van € 269,-.

Acer C720 Chromebook
Acer C720 Chromebook

portablegear.nl