Interessant:

Acer Liquid S1 en Liquid Z3 smartphones

nieuws 10 oktober 2013 om 15:45

De Acer Liquid S1 (een 5,7-inch phablet) en de Acer Liquid Z3 (een 3,5-inch smartphone) zijn budgetvriendelijke mobiele apparaten met complete specificaties. [advertorial]

De Acer Liquid S1 (S510) is een smartphone-tablet (ook bekend als phablet) met een groot 5,7-inch touchscreen en het Android 4.2 Jellly Bean-besturingssysteem. De Liquid S1 is voorzien van een krachtige 1,5GHz quad-core processor en 8GB geheugen. De connectiviteit is eveneens prima in orde met ondersteuning van WiFi, Bluetooth 4.0, 3G/HSDPA en GPS. Daarnaast beschikt deze phablet over een 8-megapixel camera (met een 1080p Full HD-videorecorder) aan de achterzijde en een 2-megapixel HD-frontcamera/webcam.

Bijzondere functionaliteiten op de S1 zijn verder 'Studio Sound' (voor een een optimaal stereo-geluid) en Acer's 2-way Live Screen app (waarmee je een groep kan aanmaken waarin je tijdelijk vrienden kan uitnodigen, zodat bijvoorbeeld foto's snel met een groep mensen zijn te delen). Tot slot ondersteunt de Liquid S1 ook de Acer Float User Interface. In deze interface kan je meerdere apps open laten staan, zodat je snel kan multitasken. Als er gebeld wordt, zie je dat meteen in een mini-venster en kan je ervoor kiezen om het belletje aan te nemen of om een sms'je terug te sturen. De Acer Liquid S1 komt in een single-sim en in een dual-sim uitvoering. 

Verder lezen >>> Acer Liquid S1 hands-on test

Acer Liquid S1
Acer Liquid S1

De Acer Liquid Z3 (Z130) is een compacte en aantrekkelijk geprijsde smartphone. De Z3 draait op Android 4.2 en heeft een 3,5-inch scherm met een resolutie van 480 x 320. De Liquid Z3 biedt voor zijn prijs prima specificaties met een dual-core 1GHz processor, 4GB intern geheugen, HSDPA+ support én WiFi en GPS. Bijzonder zijn de vier profielen waar de Z3 mee is uitgerust. Deze profielen liggen als een schil over Android heen en zorgen voor eenvoudige bediening voor als je nog niet bekend bent met Android. De dual-simfunctionaliteit tot slot zorgt ervoor dat je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken.

Verder lezen >>> Acer Liquid Z3 hands-on test

Acer Liquid Z3
Acer Liquid Z3

portablegear.nl