Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

HP introduceert Chomebook 14

nieuws 17 september 2013 om 12:42

HP introduceert de Chromebook 14 in Nederland: deze 14-inch HD-notebook, die beschikbaar is in opvallende kleuren, is voorzien van een Intel Haswell-processor en optionele 3G.

De HP Chromebook 14 biedt dankzij het Chrome OSásnelle toegang tot alle Google-diensten, zoals Gmail, Google Drive, YouTube en Google+ Hangouts. De automatische software-updates zorgen ervoor dat de browse-ervaring altijd snel en vloeiend blijft, aldus HP en Google.á

De Chromebook 14 heeft een 16GB Solid State Drive voor snelle opstarttijden en biedt verder een HDMI-, een USB 2.0- en een USB 3.0-aansluiting voor prima connectiviteit. Middels Google Drive is twee jaar gratis 100GB gratis online opslagruimte beschikbaar en in de Chrome Web Store zijn meer apps voor Chrome te vinden.

"Er zijn consumenten die ons vertellen dat ze geinteresseerd zijn in nieuwe besturingssystemen en vooral in Chromebooks", aldus Louis Perrin, directeur consumentenproducten bij HP. "We hebben de HP Chromebook 14 gebouwd om gebruikers een uitstekende ervaring, keuze en aantrekkelijke prijs te bieden, in combinatie met een uniek design".

De HP Chromebook 14 is te koop vanaf november in het rood, wit of cyaan. Informatie over de prijs volgt.

HP Chromebook 14
HP Chromebook 14

portablegear.nl