Interessant:

T-Mobile: 4G vanaf 18 november

nieuws 17 september 2013 om 10:02

T-Mobile schakelt maandag 18 november 2013 over op 4G en zorgt er dan direct voor dat ruim 100.000 klanten kunnen beschikken over de hoogste 4G snelheden (30 of 50 Mbps) zonder extra kosten.

Alle klanten van T-Mobile krijgen zonder extra kosten toegang tot het nieuwe 4G-netwerk. Het 4G-netwerk is allereerst beschikbaar in Groot-Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en (delen van) Den Haag voor alle particuliere en zakelijke klanten en voor prepaid, mobiel breedband internet en MTV Mobile.

Alle klanten met een Stel Samen abonnement profiteren van veel stabieler en sneller mobiel internet zonder extra kosten, waarbij de hoogste 4G -snelheden vanaf een abonnement met 1.000 MB beschikbaar zijn. Klanten hoeven zich ook bij gebruik van het 4G-netwerk geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf. Bij Samengesteld en Stel Samen abonnementen krijgen klanten bij 80% en 100% van het verbruik van hun datategoed een sms-bericht. Na het bereiken van de datalimiet gaan ze automatisch terug naar een lagere internetsnelheid en hebben ze dus geen onverwachte datakosten. Ook zakelijke klanten, klanten met mobiel breedband internet, prepaid en 'oudere' T-Mobile abonnementen profiteren zonder extra kosten van 4G. Op www.t-mobile.nl/4G staat een overzicht met alle voorwaarden. 4G is ook zonder extra kosten beschikbaar voor klanten van MTV Mobile. 

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: "Bij T-Mobile profiteert iedereen van 4G. Klanten hoeven bij ons geen duurder abonnement af te sluiten en krijgen met een geschikt toestel direct  toegang tot het nieuwste netwerk met hogere snelheden voor mobiel internet. Ruim 100.000 klanten van T-Mobile hebben al een 4G-toestel en abonnement waarbij ze zelfs van de allerhoogste 4G-snelheden gebruik kunnen maken, zonder extra kosten. Door in één keer zo’n grote groep klanten 4G te geven, onderstrepen we ons leiderschap in mobiel internet. Ook klanten die gebruik maken van het bestaande netwerk plukken de vruchten. We blijven namelijk volop investeren in de modernisering van het bestaande netwerk. Onze klanten krijgen daardoor stabieler en sneller mobiel internet en beter bereik binnenshuis."

abo-vergelijk.nl