Interessant:

Wolfgang AT-AS43D4: 31 augustus bij ALDI voor 169 euro

nieuws 29 augustus 2013 om 15:36

De Wolfgang AT-AS43D4 ligt zaterdag 31 augustus bij ALDI in de schappen. De Android 4.1-smartphone met 4,3-inch touchscreen is het vierde model in een serie die begin vorig jaar zijn debuut in de supermarkt maakte.

De Wolfgang AT-AS43D4 is SIM-lockvrij en beschikt het over de voor Wolfgang karakteristieke dualsim-mogelijkheid. Met de quad-band GSM- en tri-Band UMTS-verbinding zijn deze toestellen ook geschikt om wereldwijd te gebruiken. De AT-AS43D4 is verder voorzien van een meegeleverde 8GB microSD-geheugenkaart, een 5-megapixel camera, een 0,3-megapixel webcam, WiFi, Bluetooth 4.0 en GPS.

De Wolfgang-smartphonelijn doet het in het supermarktkanaal goed, constateert oprichter en mede-eigenaar Eric Schouten van Wolfgang-leverancier Ambiance Technology. "Ook de AT-AS43D4 is weer een technisch hoogstaand product waarmee je wereldwijd kunt bellen en internetten. Maar van die technische complexiteit merkt de consument niets. Die wil en krijgt een toestel dat hij meteen kan gebruiken, zonder eerst een vuistdikke gebruikershandleiding te moeten doorworstelen."

Daarnaast neemt volgens Schouten ook het aantal ervaren smartphone-gebruikers onder consumenten toe. "Mobiel-schuwe consumenten zie je nauwelijks meer. De smartphone wordt steeds meer een gebruiksvoorwerp. Hij moet goed zijn en voorzien zijn van de meest actuele specificaties. Maar tegelijkertijd ook betaalbaar."

Klanten van ALDI kunnen na aankoop van hun toestel bij Wolfgang terecht voor de aftersales service. Ook werkt Wolfgang voortdurend aan software-updates voor eerder geļntroduceerde producten zodat gebruikers langer verzekerd zijn van een actueel toestel.

De Wolfgang AT-AS43D4 is vanaf zaterdag 31 augustus te koop bij ALDI voor 169 euro. Je moet er snel bij zijn, want de voorraad is altijd beperkt.

Wolfang AT-AS43D4
Wolfang AT-AS43D4

portablegear.nl