Interessant:

Wolfgang AT-AS43D4: zaterdag 5 oktober weer beschikbaar

nieuws 1 oktober 2013 om 09:20

De Wolfgang AT-AS43D4 is vanaf 5 oktober opnieuw beschikbaar bij ALDI. Deze Android 4.1-smartphone met 4,3-inch touchscreen heeft een prijs van 169 euro.

De Wolfgang AT-AS43D4 lag eerder in augustus bij ALDI in de schappen. Het toestel is het vierde model in een serie die begin vorig jaar zijn debuut in de supermarkt maakte. De toestellen waren ook nu weer zo snel uitverkocht dat ALDI besloten heeft opnieuw de AT-AS43D4 aan te bieden. De supermarktketen komt daarmee tegemoet aan de aanhoudende vraag naar deze budget-telefoon.

De Wolfgang-smartphone doet het in het supermarktkanaal goed, constateert oprichter en mede-eigenaar Eric Schouten van Wolfgang-leverancier Ambiance Technology. Volgens hem is dat deels te danken aan de toenemende gebruikersvriendelijkheid van smartphones. "Ook de AT-AS43D4 is weer een technisch hoogstaand product waarmee je wereldwijd kunt bellen en internetten. Maar van die technische complexiteit merkt de consument niets. Die wil en krijgt een toestel dat hij meteen kan gebruiken, zonder eerst een vuistdikke gebruikershandleiding te moeten doorworstelen" zegt Schouten.

De Wolfgang AT-AS43D4 is SIM-lockvrij en beschikt het over de voor Wolfgang inmiddels karakteristieke dual-sim-mogelijkheid. Met de quad-band GSM- en tri-band UMTS-verbinding zijn deze toestellen ook geschikt om wereldwijd te gebruiken. Het toestel draait op Android 4.1 Jelly Bean, heeft een 4,3-inch touchscreen en is voorzien van een 5-megapixel camera aan de achterzijde en een 0,3-megapixel frontcamera/webcam. Klanten van ALDI kunnen na aankoop van hun toestel bij Wolfgang terecht voor de aftersales service.

De Wolfgang AT-AS43D4 ligt zaterdag 5 oktober weer in de schappen van de ALDI voor een prijs van 169 euro.

ALDI Wolfgang AT-AS43D4
ALDI Wolfgang AT-AS43D4

portablegear.nl