Interessant:

LG G2 in oktober in Nederland voor 549 euro

nieuws 30 augustus 2013 om 09:42

LG brengt haar nieuwste vlaggenschipmodel smartphone, de LG G2, in oktober naar Nederland. De 5,2-inch Android-smartphone gaat 549 euro kosten.

De LG G2 maakt gebruik van een zogenaamd "Back Button"-concept, wat betekent dat alle knoppen op de achterzijde van het toestel zijn geplaatst. Daarnaast is het toestel voorzien van een 2,26GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800-processor, een 13-megapixel camera en een 2,1-megapixel webcam/frontcamera en Android 4.2 Jelly Bean.

De G2 kent verder veel bijzondere functionaliteiten, zoals Guest-mode (waarmee je smartphone gebruikt kan worden door derden terwijl al jouw persoonlijk informatie privé blijft), Audio Zoom (bij filmen heb je minder last van omgevingsgeluid), KnockOn (waarmee je twee keer kan tikken op het scherm om het te ontgrendelen), Plug & Pop ( je smartphone herkent direct de aangesloten apparaten en doet suggesties voor gebruik, zoals bellen, video en streaming), Slide Aside (voor vloeiende multitasking tussen verschillende apps met een swipebeweging) en Quick Remote (waarmee de G2 als infrarood afstandsbediening is te gebruiken).

De LG G2 in de 16GB uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart voor een consumentenadviesprijs van € 549,-. De G2 in de 32GB uitvoering wordt op een later moment geďntroduceerd voor een consumentenadviesprijs van € 599,-. In Nederland is de G2 vanaf begin oktober beschikbaar in combinatie met een abonnement van KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2. Daarnaast is het toestel ook los te koop.

LG G2
LG G2

portablegear.nl