Interessant:

Treinmachinist berispt mobiele beller

nieuws 14 maart 2013 om 11:19

Een treinmachinst in†Groot-BrittanniŽ heeft een vrouw, die tot frustatie van haar medepassagiers luidruchtig in de trein zat te bellen, terechtgewezen via de intercom van de trein.

De vrouw zorgde voor veel ergenis bij haar medepassagiers in de trein met haar luidruchtige mobiele gebel. De treinmachinist kreeg er hoogte van en besloot de vrouw terecht te wijzen via de intercom van de trein, zodat de hele trein het kon horen. Hij zei: "Dit is een speciaal bericht aan de vrouw die eersteklas reist in het midden van de trein. Houd alstublief op met schreeuwen in uw mobiele telefoon aangezien u andere passagiers stoort".

Andere passagiers hadden waarschijnlijk geklaagd tegen het treinpersoneel over het luidruchtige gebel van de vrouw. Na de berisping door de intercom beeindigde de vrouw haar gesprek. De voorzitter van het Britse National Campaign for Courtesy†(organisatie voor omgangsvormen) vond de actie van de machinist "geweldig".

In 2011 werd in de Verenigde Staten een vrouw uit de trein verwijderd door de politie, omdat zij maar liefst 16 uur achtereen had zitten bellen.†In†Japan†en†Groot-Brittannie†werd bellen in de trein in het verleden al eens verboden of onmogelijk gemaakt vanwege de overlast.

Cellular-news