Interessant:

Eerste foto's Samsung Galaxy S4 uitgelekt

nieuws 14 maart 2013 om 10:06

De eerste foto's van de Samsung Galaxy S4, die vannacht officieel wordt aangekondigd, zijn uitgelekt via een Chinese website. Ook werden de eerste specificaties bevestigd.

De Samsung Galaxy S4áwordt vannacht (Nederlandse tijd) gepresenteerd op Times Square in New York. De Chinese websiteámobile.it168.comázegt reeds de eerste foto's van het toestel in handen te hebben. Op de foto's is te zien dat de Galaxy S4 qua design dezelfde ronde lijnen heeft als de voorgaande Galaxy S3.

De Chinezen bevestigen ook de specificaties van de Galaxy S4, die al vele malen zijn uitgelekt. Zo krijgt Samsungs nieuwste Android-vlaggenschipmodel de beschikking over een 4,99-inch Full HD-display (waarschijnlijk SuperAMOLED of PHOLED), een octa-core processor en een 13-megapixel camera.

Samsung heeft er de afgelopen weken alles aangedaan om de buzzárondom deáGalaxy S4ázoveel mogelijk op te kloppen: regelmatig verschenen er video- en fototeasers en werden specs en vage foto's gelekt. Vannacht is het dan echt zover en wordt het toestel eindelijk officieel gepresenteerd.

Samsung Galaxy S4: eerste foto (via mobile.it168.com)
Samsung Galaxy S4: eerste foto (via mobile.it168.com)

mobile.it168.com