Interessant:

LG Optimus G billboard overschaduwt Galaxy S4

nieuws 14 maart 2013 om 12:16

LG heeft een ludieke manier bedacht om een eigen smartphone te promoten in de hype rondom de lancering van de Galaxy S4. In New York hangen grote reclameborden met de tekst "LG Optimus G is here 4 you now".

De tekst "LG Optimus G is here 4 you now"áis uiteraard een verwijzing naar Samsungs slogan "Be ready 4 the Next Galaxy" - de reclameslogan voor de presentatie vanáGalaxy S4, die groot op een billboard onder die dan van LG in New York is te zien (zie foto hieronder). Overigens geldt LG's tekst alleen voor de Verenigde Staten: de introductie van deáLG Optimus Gáin Nederland vindt pas later dit jaar plaats.

De Optimus G (E975) is een krachtige smartphone met een 1,5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon S4-processor, Android 4.0 Ice Cream Sandwich en een helder True HD IPS+ display. Daarnaast beschikt de Optimus G over een 13-megapixel camera met eená1080p Full HD-videorecorder, een 1,3-megapixel frontcamera, WiFi, Bluetooth, GPS, 3G/HSDPA, 4G-support en 2GB RAM. Het slechts 8,45 millimeter dikke toestel is verder voorzien van bijzondere functionaliteiten zoals QuickMemo (waarmee het mogelijk is om over de interface heen aantekeningen te maken), 'Live Zooming' (waarmee je tijdens het bekijken van video kan in- en uitzoomen) en 'Cheese Shutter' (met stemopdracht een foto maken).á

"LG Optimus G is here 4 you know" billboard
"LG Optimus G is here 4 you know" billboard

Engadget