Interessant:

Samsung DV300F geintroduceerd

nieuws 2 januari 2012 om 21:31

Samsung introduceert met de DV300F haar eerste product van 2012. De Samsung DV300F is een WiFi camera met een scherm aan de voor- én achterzijde.

De Samsung DV300F is Samsungs eerste camera met twee displays én WiFi. Dankzij de draadloze verbinding deel je foto's met vrienden en familie makkelijker dan ooit. Je kan foto's direct vanaf de camera mailen of delen op Facebook, Picasa en Flickr. Video's share je direct op YouTube.

Samsung DV300F
Samsung DV300F

Samsung schrijft zelf het volgende over de dualview-functionaliteit: "Vaak is het moeilijk om kinderen in de camera te laten kijken. Met grappige animaties die je op het display aan de voorkant laat zien, zet jij vanaf nu de kids altijd stralend op de foto. Wil je zelf ook op de foto? Geen probleem. Met de Self Timer heb je ook als je vóór de lens staat volledig de regie in handen. Op het tweede display zie je jezelf in beeld verschijnen en maak je het shot wanneer jij zover bent."

De overige specificaties van de DV300F stellen niet teleur. Met een 16 megapixel ccd-chip, 5x optische zoom en een 25mm groothoeklens leg je elke actie haarscherp vast, zelfs als de actie ver weg is. Vervolgens kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Selecteer bijvoorbeeld een van de 12 Magic Frame-achtergronden of voeg grappige monden, komische neuzen of gekke ogen toe aan foto's van familie en vrienden. Met Split Shot breng je drie beelden samen om je eigen kunstwerk te creëren. Je kunt zelfs foto’s van andere camera’s importeren. Tevreden? Druk je kunstwerk af en hang het als poster aan de muur.

Samsung toont de Samsung DV300F volgende week aan de pers tijdens de CES 2012. Vanaf maart 2012 is de camera verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten