Interessant:

Samsung Galaxy Ace Plus getoond

nieuws 3 januari 2012 om 10:32

Samsung begint 2012 goed en introduceert de opvolger van de populaire Galaxy Ace, de Samsung Galaxy Ace Plus. De Samsung Galaxy Ace Plus is op tal van punten verbeterd en verschijnt nog dit kwartaal.

De Samsung Galaxy Ace Plus (S7500) is op veel punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het scherm vergroot naar 3,65 inch en de processor met 1 GHz sneller geworden. HSDPA en WiFi zijn uiteraard standaard. Het interne geheugen is met 3 GB ongekend groot binnen in het midden segment.

Samsung Galaxy Ace Plus
Samsung Galaxy Ace Plus

De Samsung Galaxy Ace Plus draait op Android Gingerbread met daaroverheen de Samsung TouchWiz userinterface. Voor extra productiviteit gebruik je ThinkFree. Dat is een handige tool waarmee je onderweg Office documenten bekijkt en bewerkt, waaronder Word, Excel, Powerpoint en PDF’s.

Ook Samsungs eigen apps, als de Samsung Social Hub, Music Hub en de ChatOn service ontbreken niet. Via ChatOn breng je al jouw contacten in één community samen, waarbij gebruik gemaakt wordt van telefoonnummers in plaats van gebruikersnamen en wachtwoorden. Zo kun je heel makkelijk berichten versturen, met meerdere mensen tegelijkertijd gesprekken voeren en content delen, zoals foto's, video's, contacten en afspraken. ChatOn maakt contact onderhouden eenvoudiger en intuïtiever dan ooit.

"Na de grote successen van de Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy Ace en Galaxy Mini trappen wij 2012 af met de introductie van de Samsung Galaxy Ace Plus. Met Android Gingerbread en diverse Samsungdiensten geeft de Galaxy Ace Plus mensen een nog betere smartphone-ervaring," vertelt Geert Mol, Marketing Manager Mobile bij Samsung.

"Ook in 2012 blijven wij ons best doen om nog betere smartphone-ervaringen te geven. We zullen daarom onze uiterst populaire Galaxy smartphone reeks – op dit moment één van de meest succesvolle mobiele merken ter wereld – dit jaar verder versterken en verder ontwikkelen."

De Samsung Galaxy Ace Plus komt het eerste kwartaal 2012 beschikbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

portablegear.nl