Interessant:

Vodafone verlaagt buitenlandtarief

nieuws 3 juni 2010 om 10:04

Vodafone heeft het tarief voor mobiel internet op de mobiele telefoon in 42 landen verlaagd; met de nieuwe Internet op Reis bundel zou je tussen de 60 en 80 procent kunnen bezuinigen.

Met de Internet op Reis bundel krijg je een 3-daagse of weekbundel waarmee je op vakantie of zakenreis kan blijven e-mailen, pingen, nieuws lezen of mobiel sociaal netwerken tegen een gereduceerd tarief. Volgens Vodafone kan je hiermee tussen de 60 en 80 procent per MB besparen in vergelijking met het reguliere Passport internettarief.

De Internet op Reis bundel is een verdere uitbreiding van het gratis Vodafone Passport waarmee je sinds enkele jaren in 42 Vodafone Passport landen - waaronder de EU, Turkije, Australië en Japan - voordeliger kan bellen, sms'en en mobiel internetten. De Internet op Reis bundels zijn beschikbaar voor zakelijke klanten en consumenten, voor zowel post- als prepaid. Je hebt de keuze uit bundels van 5MB voor 3 dagen of 25 MB voor 7 dagen. Om je meer gevoel te geven bij de hoeveelheid data die je verbruikt bij je mobiele internetgedrag, lanceert Vodafone tevens een vernieuwde online datacalculator.

De databundel is onder andere te activeren via sms waardoor dit ook gemakkelijk vanuit het buitenland kan. Op termijn moet het mogelijk worden om er per sms erop gewezen te worden als je bundeltermijn of bundeltegoed is verlopen. De Internet op Reis 5MB bundel (3 dagen geldig) kost € 5 en de Internet op Reis 25MB bundel (7 dagen geldig) kost € 10. Tarief buiten de bundel bedraagt € 1 per MB. De Vodafone Internet op Reis bundels zijn per direct beschikbaar.

moblel-internet-vergelijk