Interessant:

Sony Ericsson XPERIA X10 krijgt gemengde reacties

nieuws 17 april 2010 om 15:00

De Sony Ericsson XPERIA X10, Sony Ericssons eerste Android-smartphone die recentelijk op de markt kwam, krijgt van de telecompers gemengde reacties.

De telecomjournalisten zijn paradoxaal genoeg behoorlijk eensgezind in het gemengde oordeel over de Sony Ericsson XPERIA X10. Zowel de criticus van Pocket-lint.com, T3.com als Cnet.uk prijst het zeer fraaie design, het grote display, de uitstekende 8 megapixel camera en de keuze van Sony Ericsson voor het Android-besturingsssysteem.

Hoewel alle critici het dus prima vinden dat Sony Ericsson voor Android heeft gekozen, zijn ze allemaal wel erg teleurgesteld dat de XPERIA X10 draait op een Android versie (1.6) die inmiddels verouderd is. Tevens is het ontbreken van multitouch een grote teleurstelling en is niemand tevreden over het onscreen toetsenbord. De meningen over de nieuwe Timescape- en Mediascape-applicaties verschillen. Pocket-lint vindt dat deze "veel beter kunnen" terwijl T3.com ze juist "intuitief" vindt en Cnet.uk meldt "dat de sociale netwerkintegratie beter kan".

Al met al krijgt de XPERIA X10 wel van iedereen een voldoende, maar het cijfer had nog een stuk hoger kunnen zijn als Sony Ericsson een recentere versie van Android op het toestel had geimplementeerd.

portablegear.nl


Gerelateerde producten