Interessant:

Share your Thoughts about Tomorrow en win! (advertorial)

nieuws 16 april 2010 om 14:16

(advertorial) Vergezel Samsung in de zoektocht naar een betere toekomst en deel je gedachten omtrent morgen. Let's turn on tomorrow, want morgen is alles mogelijk!

Morgen is een woord vol beloften, een woord vol veranderingen maar soms ook wel met een gevoel van wat onzekerheid. Maar het is ook een uitdaging. Eentje die jij met volle overtuiging aangaat! Je maakt er een mooie toekomst van met de hulp van moderne technologie!

Wat zijn jouw gedachten rond morgen: hoop, liefde, een nieuwe kans? Deel ze met Samsung op www.turnontomorrow.nl en win fantastische Samsung producten!

Met de lancering van dit sociale platform wil Samsung haar nieuwe slogan in de kijker te zetten! Turn on tomorrow staat heel dicht bij de waarden van het Samsung-merk en spreekt alle consumenten die "jong van geest" zijn aan.

Het platform zal open zijn van 1 april tot en met 31 mei en consumenten die hun gedachte omtrent morgen met anderen delen maken elke week kans om een hoog technologisch Samsung product te winnen zoals een full HD 3D TV, een robot stofzuiger, een fantastische touchscreen GSM, een notebook of een digitale camera!

www.turnontomorrow.nl