Interessant:

Top 100 interessantste gadgets

nieuws 2 april 2010 om 09:30

De Britse elektronicasite T3.com heeft zijn jaarlijkse lijst met de top 100 interessantste gadgets van het moment onthuld; de Britten plaatsen de Apple iPad op nummer 1.

Op de tweede plek, na de Apple iPad, staat de HTC Desire, de veelgeprezen Android-smartphone van HTC. De derde plek ten slotte wordt ingenomen door Project Natal van Microsoft, dat gamen met beweging voor de Xbox 360 mogelijk maakt.

"Elke gadget op deze lijst doet iets uitzonderlijks en zet een trend", aldus T3.com, "dit zijn de producten die de meeste buzz creŽren, waarover het meest gesproken wordt en waarvan de consumenten het meeste verwachten. Het zijn de producten die de volgende stappen in consumentenelektronica laten zien".

"De Apple iPad voldoet aan al deze maatstaven", volgens de Britse elektronicasite, "het product zorgde voor een enorme mediahype en heeft het potentieel in de toekomst content op een geheel nieuwe manier te ontsluiten. Het is een gadget die de hele mobiele industrie kan veranderen en tegelijkertijd gebruikers een geheel nieuwe ervaring biedt".

Hoewel PortableGear niet zo het "revolutionaire" van de iPad - een apparaat dat noch een laptop noch een mobieltje is - inziet, geeft de T3-top 100 wel een interessante indicatie van populaire merken en producten van het moment. Opvallend is dat naast de iPad ook andere tablets en ebooks populair zijn en dat Nokia in de lijst ontbreekt.

T3 Hot 100 Gadgets