Interessant:

Bellende vrouw klaagt bioscoop aan om armsteun

nieuws 30 maart 2010 om 08:31

Een Amerikaanse vrouw heeft een bioscoop aangeklaagd omdat zij haar hoofd stootte tegen een armsteun toen zij tijdens de film mobiel zat te bellen.

De 36-jarige vrouw, Taj Showers, zat met haar 10-jarige zoontje de bioscoopfilm te bekijken toen haar mobieltje rinkelde. Zij nam het toestel op en "om de andere bezoekers niet te veel te storen" boog ze hierbij "discreet" voorover. Echter, terwijl ze voorover leunde, kwam ook de armsteun van haar stoel omhoog. Deze stootte zo hard tegen haar voorhoofd dat ze naar een ziekenhuis moest.

De vrouw klaagt de bioscoop nu aan; zij zegt dat slecht onderhoud de reden is dat de armsteun tegen haar hoofd knalde. Op de vraag of ze dacht met haar gebel geen andere bioscoopgangers te storen antwoordde de vrouw "dat ze nu eenmaal plannen voor de avond moest maken". "Ik boog voorover om anderen niet te storen", voegde ze eraan toe. Wij twijfelen wel aan de waarheid van dit verhaal, vooral gezien de vreemde naam van de vrouw; wie heet er nu Taj Showers?

Vorige week spieste een woedende mobiele beller in een bioscoop iemand met een vleesthermometer omdat hij iets van het irritante gebel had gezegd. In de Verenigde Staten zijn al lange tijd plannen om het ontvangstsignaal van mobieltjes in de bioscoop te blokkeren, maar vooralsnog is er weinig van de uitvoering van deze plannen terechtgekomen.

Chicago Sun-Times