Interessant:

Sony Ericsson en T-Mobile introduceren PlayNow plus

nieuws 8 september 2009 om 11:14

Sony Ericsson heeft samen T-Mobile PlayNow plus geintroduceerd, een downloadservice waarmee je ongelimiteerd legaal muziek kan downloaden.

Met PlayNow plus heb je bij aankoop standaard de duizend meest populaire tracks op de geheugenkaart van het toestel staan. Het abonnement op de service geeft toegang tot een database waaruit je legaal zoveel mag downloaden als je wil. In de database is muziek opgenomen van alle grote platenmaatschappijen, waaronder Universal, Warner, EMI en Sony Music.

PlayNow plus is meer dan alleen muziek downloaden. Je kan elkaar muziektips geven of het laatste nieuws en de sappigste roddels uit de muziekwereld lezen. Via een eigen profiel heb je de mogelijkheid om vrienden te ontmoeten en 'soulmates' te vinden die je muzieksmaak delen. Als abonnee heb je, naast toegang via de telefoon, ook beschikking over alle muziek via maximaal 3 PC's. De PlayNow plus PC Player is zeer eenvoudig in gebruik te nemen en maakt het mogelijk om op een overzichtelijke manier naar tracks te zoeken en om nieuwe muziek te ontdekken. Daarnaast is het mogelijk om eigen playlists in de PC player aan te maken en door te sturen naar de mobiele telefoon. Om toegang te krijgen tot de PlayNow plus database maak je gebruik van een bestaande (mobiele) internetverbinding, die T-Mobile aanbiedt.

PlayNow plus is vanaf 8 september exclusief bij T-Mobile verkrijgbaar in combinatie met de Sony Ericsson W995. Vanaf begin oktober wordt de service ook aangeboden met de Sony Ericsson Yari. T-Mobile biedt de nieuwe muziekdienst de eerste zes maanden gratis aan. Na die tijd kan je het abonnement op de muziekdienst verlengen voor € 9,95 per maand. PlayNow plus wordt aangeboden in combinatie met een 2-jarig abonnement Relax 150 inclusief web'n'walk.

portablegear.nl