Interessant:

Sony Ericsson PlayNow plus

achtergrond 25 december 2009 om 21:00

Met de Sony Ericsson PlayNow plus muziekservice is het mogelijk om onbeperkt legaal muziek te downloaden op je Sony Ericsson telefoon. Lees er hier meer over.

PlayNow plus is een ongelimiteerde muziek downloadservice van Sony Ericsson. Met PlayNow plus heb je bij aankoop van een Sony Ericsson telefoon (bijvoorbeeld de Sony Ericsson W995 (afbeelding) of de Sony Ericsson Yari) standaard de duizend meest populaire tracks op de geheugenkaart van het toestel staan. Het abonnement op de service geeft toegang tot een database waaruit je legaal zoveel mag downloaden als je wil. In de database is muziek opgenomen van alle grote platenmaatschappijen, waaronder Universal, Warner, EMI en Sony Music. Om toegang te krijgen tot de PlayNow plus database moet je als abonnee gebruik maken van een bestaande (mobiele) internetverbinding.

PlayNow plus
PlayNow plus

PlayNow plus biedt meer dan alleen de mogelijkheid om muziek te downloaden. Het is ook mogelijk om muziektips of het laatste nieuws uit te wisselen en om de sappigste roddels uit de muziekwereld lezen. Via een eigen profiel heb je de mogelijkheid om vrienden te ontmoeten en 'soulmates' te vinden die je muzieksmaak delen. Als abonnee heb je, naast toegang via de telefoon, ook beschikking over alle muziek via maximaal 3 PC's. De PlayNow plus PC Player is eenvoudig in gebruik te nemen en maakt het mogelijk om op een overzichtelijke manier naar tracks te zoeken en om nieuwe muziek te ontdekken. Daarnaast is het mogelijk om eigen playlists in de PC player aan te maken en door te sturen naar de mobiele telefoon. Voor meer informatie over PlayNow plus surf je naar www.sonyericsson.com/playnowplus.

portablegear.nl