Interessant:

Samsung Galaxy met Android officieel in Nederland

nieuws 14 augustus 2009 om 14:44

Samsung heeft vandaag op een perspresentatie in Woerden eindelijk de Samsung i7500 Galaxy, Samsungs eerste Android-smartphone, officieel in Nederland geintroduceerd.

De Samsung Galaxy werd al in april 2009 officieel aangekondigd, maar met de officiële presentatie in Nederland wilde het maar niet echt opschieten. Nu heeft Samsung dan eindelijk bekendgemaakt dat de Android-smartphone binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar komt.

Samsung Galaxy

De Samsung i7500 Galaxy is slecht 11,9 mm dik en is Samsungs eerste smartphone met Google's Android-besturingssysteem en beschikt over een 3,2 inch groot en helder AMOLED-display. Voor dit scherm wordt gebruik gemaakt van relatief dik glas, wat de duurzaamheid ten goede komt. Tevens aanwezig is een 5 megapixel camera. Vermeldenswaardig is verder de aanwezigheid van WiFi, GPS en 8GB intern geheugen. Bijzonder is dat de Galaxy standaard geleverd wordt met 'Optic Internet' van Layar, waarmee je via GPS-gegevens via de camera van je mobieltje informatie over de directe omgeving kan zien.

De Samsung Galaxy is verkrijgbaar vanaf half september voor een verkoopadviesprijs van €549.

portablegear.nl