Interessant:

Samsung Pixon 12 ook eindelijk in Nederland

nieuws 14 augustus 2009 om 15:35

Na de Samsung Galaxy heeft Samsung vandaag ook eindelijk de Samsung Pixon 12 - Samsungs eerste 12 megapixel camera - officieel aangekondigd voor Nederland.

Naast de officiŽle presentatie van de Samsung Galaxy in Nederland, introduceerde Samsung vandaag ook officieel de Pixon 12 in ons land. Dit toestel, met modelnummer M8910, werd al in juni internationaal aangekondigd.

Samsung Pixon 12

De Samsung Pixon 12 is de opvolger van de originele Samsung Pixon en streeft op alle punten zijn voorganger voorbij. De Pixon 12 heeft een veel helderder 3,1 inch AMOLED-display en beschikt naast een 12 megapixel camera over een 28 mm groothoeklens. Bijzonder zijn de functies waarmee je snel kan fotograferen. Deze cameratelefoon beschikt verder over een dubbele (Xenon)-flitser, aGPS, FM-radio, WiFi en HSDPA. Via Samsung Share Pix kan je eenvoudig foto's en video's uploaden naar populaire sociale netwerksites als Facebook, Picasa, Flickr, MySpace, Photobucket en Friendster. Een andere 12 megapixel cameratelefoon die binnenkort op de markt komt is de Sony Ericsson Satio (voorheen Idou).

De Samsung Pixon 12 is vanaf eind augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 579.

portablegear.nl