Interessant:

Samsungs gadgets voor moederdag

nieuws 4 mei 2009 om 08:30

Op zondag 10 mei is het alweer Moederdag; Samsung doet enkele kleurrijke suggesties waarmee je je moeder kunt verrassen op deze dag.

Zo is er de Samsung Allure Touch, een slanke touchscreen-telefoon die met zijn paars-rode tint past in het modebeeld van deze zomer. De sierlijke tattooprint is subtiel en maakt van deze chique gekleurde telefoon een onmiskenbaar stijlicoon. Daarmee komt elke vrouw goed voor de dag. De Samsung Allure Touch kost € 349,-

Samsung Allure Touch

Een ander mogelijk moederdagcadeau is de Samsung N310 mini-notebook in mint design. Met deze door Naoto Fukasawa netbook val je altijd op. Dit casual ogende kleinood is licht, past in elke tas en blinkt uit in prestaties. Met deze mini-laptop blijf je internetten, want de N310 gaat vijf uur mee zonder tussentijds op te laden. De Samsung N310 kost € 479,-.

Samsung N310

Ook kan je je moeder de roze Samsung ES55 digitale camera cadeau doen. Hiermee leg je op Moederdag alle bijzondere momenten vast. Deze roze 10 megapixel camera zorgt voor de mooiste foto's, professionele portretten en onvergetelijke filmpjes. De Samsung ES55 Pink kost € 129,-.

Samsung ES55 Pink

portablegear.nl