Interessant:

Motorola komt met fitness-telefoon

nieuws 17 april 2009 om 09:30

Motorola komt binnenkort met de ROKR W6, een toestel dat speciaal is bedoeld voor sportieve muziekliefhebbers; het toestel komt waarschijnlijk niet in Nederland op de markt.

De Motorola ROKR W6 heeft speciale functionaliteiten voor sportieve bellers. Zo zijn er opties waarmee je je trainingsessies kan inplannen en je fysieke conditie kan bijhouden. Met het toestel kan je de lengte van je trainingen bijhouden, evenals de verbrande calorieën. Deze informatie kan je weer naar Excel exporteren om mooie schema's van je prestaties te maken.

Motorola MOTOROKR W6

Naast sporters is de Motorola ROKR W6 ook geschikt voor muziekliefhebbers dankzij speciale muziektoetsen waarmee je snel toegang hebt tot je favoriete nummers. Verder beschikt het toestel ook over een 1,3 megapixel camera.

De Motorola ROKR W6 zal waarschijnlijk niet in Nederland verschijnen, aangezien Motorola vrijwel de hele line-up voor Nederland in 2009 heeft geschrapt. Een sportieve telefoon die wel in Nederland verkrijgbaar is, is de Samsung F110 miCoach.

PhoneArena