Interessant:

Samsung Omnia populair in Nederland

nieuws 18 november 2008 om 09:30

De Samsung Omnia is populair in Nederland; sinds de introductie eind augustus staat de Samsung smartphone met touchscreen steevast in de top 3 van best verkochte smartphones.

Drie weken terug stootte de Omnia door naar de eerste plaats en werd daarmee ook meteen de best verkopende touchphone van Nederland.

De Samsung Omnia met touchdisplay is een volwaardige PC in pocketformaat. Met snel internet, Windows Mobile 6.1, GPS-navigatie en een 5 megapixel autofocus camera heb je alle multimedia-mogelijkheden tot je beschikking. De Omnia wordt in Nederland aangeboden in het Omnia Millionaire Pack.

Jeroen de Rapper, marketing manager van Samsung Mobile, is blij met het succes van de Omnia: "Het Millionaire Pack heeft grote impact op het succes van de Omnia. Het is een exclusief pakket met daarin de Samsung Omnia, een Bluetooth headset en een luxe lederen travelcase. We hebben veel positieve reacties gehad op deze combi; we zijn dan ook van plan om er in december een nieuw vervolg aan te geven."

Samsung Omnia

De Samsung Omnia is gemakkelijk uit te breiden met een aantal handige toepassingen. Via gratis te downloaden software kan je met een druk op de knop een scan van een visitekaartje maken. Je kan vervolgens direct de contactgegevens opslaan in de telefoonlijst.

De HTC Touch Diamond werd in augustus overigens uitgeroepen tot beste Europese smartphone van het jaar 2008-2009.

portablegear.nl