Interessant:

Samsung Omnia officieel

nieuws 12 augustus 2008 om 16:05

Samsung introduceert de Samsung Omnia i900, de nieuwe high-end smartphone in de i-serie, officieel eind augustus op The Summer Fair in Noordwijk.

Van 29 tot en met 31 augustus wordt Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk omgetoverd tot The Summer Fair, een exclusief luxe-event van Miljonair. Tijdens de The Summer Fair zal Samsung de Omnia Millionaire pack introduceren met daarin een limited edition lederen travel case, een bijpassende Bluetooth headset en een speciale editie van het blad Miljonair. Bij aanschaf van het Omnia Millionaire pack is een 'Millionaire Feeling' te winnen waaronder een luxe 3-daagse reis naar Moskou met een bezoek aan Millionaire Fair.

Samsung Omnia

De Samsung Omnia is een stijlvolle PC in pocketformaat. Met het besturingssysteem Windows Mobile 6.1 heeft deze telefoon het bedieningsgemak van een PC. De Omnia geeft toegang tot MS Office-programma's. Via Outlook is mail gemakkelijk met de optische muis of via het touchscreen te verzenden en ontvangen. De gepatenteerde TouchWiz-gebruikersinterface op het display werkt volgens het eenvoudige 'Drag & Drop'-principe en in 'one touch' heeft het display een QWERTY-toetsenbord.

De Samsung Omnia ondersteunt GPS-navigatie en 'geotagging' en is een volwaardige 5 megapixel CMOS-camera met Autofocus, Face & Smile Detection en panoramashotfunctie. Foto's en video's zijn gemakkelijk te bewaren op een intern geheugen van 8GB en is uit te breiden met een 16GB Micro SD kaart. De Omnia ondersteunt op het gebied van video het populaire DivX formaat.

De Samsung Omnia is heeft een slank profiel van 12,5 mm en is verkrijgbaar in een zwarte en witte versie. Het Samsung Omnia Millionaire pack is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 699,- inclusief BTW. De Samsung i900 Omnia werd begin juni aangekondigd.

portablegear.nl