Interessant:

MyFaves vanT-Mobile nu ook voor prepaid

nieuws 2 september 2008 om 09:41

T-Mobile introduceert op 1 september MyFaves PrePaid. Hiermee kunnen nu ook prepaidbellers zeer voordelig contact houden met hun vijf favoriete contacten.

Hiermee kunnen nu ook prepaidbellers zeer voordelig contact houden met hun vijf favoriete contacten. De introductie van MyFaves PrePaid volgt op het succes van het abonnement MyFaves dat T-Mobile eerder dit jaar introduceerde.

Bart Weijermars, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: "Enkele maanden geleden heeft T-Mobile MyFaves op de markt gebracht. Nu laten we ook prepaidbellers profiteren van het principe van MyFaves, waarbij vriendschap centraal staat. Prepaidgebruikers kunnen hiermee voor de helft van de prijs contact houden met hun vijf favorieten. T-Mobile is de eerste provider in Nederland die een dergelijk prijsplan voor prepaid introduceert."

Met MyFaves PrePaid belt en sms't je met vijf favorieten voor 50% van de prijs: bellen met een 'Fave' kost 17,5 cent per minuut en het sturen van een sms'je kost 11,5 cent. Je bepaalt zelf voor welke vijf nummers de korting van 50% geldt en, indien gewenst, kunnen ze deze nummers maandelijks aanpassen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een vast of mobiel nummer in Nederland of van welke aanbieder dit nummer is. Op een reeks toestellen is het zelfs mogelijk om via de speciale interface deze vijf 'Faves' met een foto of icoontje op het scherm te zien. Alle prepaidklanten starten op het standaardtarief van 35 cent per minuut. Via MyT-Mobile kun je zelf aangeven dat je gebruik wil maken van MyFaves. Hier kunnen ze ook hun 5 favoriete nummers invoeren. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief starttarief.

portablegear.nl