Interessant:

T-Mobile introduceert MyFaves

nieuws 8 april 2008 om 09:30

T-Mobile heeft MyFaves geintroduceerd, een nieuwe dienst waarmee abonnees voordelig en gemakkelijk kunnen bellen en sms'en met hun vijf favoriete contacten.

Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een vast of mobiel nummer of om welke aanbieder. Iedereen kan zelf bepalen voor welke vijf nummers de korting van 50% geldt en indien gewenst kan men deze nummers maandelijks aanpassen. Via de unieke MyFaves interface zijn deze vijf 'Faves' met een foto of icoontje op het scherm van het mobiele toestel te zien. Vrienden zijn zo altijd en snel binnen handbereik.

Over het algemeen hebben de meeste mensen een aantal goede vrienden of familieleden waar ze heel veel contact mee hebben. Vaak speelt de mobiele telefoon een belangrijke rol in hun sociale netwerk en vooral in het onderhouden van deze speciale contacten. Uit onderzoek van T-Mobile blijkt dat abonnees gemiddeld tweederde van hun gesprekken voeren met slechts vijf nummers.

Peter Haug, Directeur Consumenten Marketing T-Mobile Nederland: 'Onze nieuwste dienst MyFaves maakt het nog eenvoudiger en leuker om contact te onderhouden met je vijf beste vrienden of favoriete familieleden. Door de korting van 50% op het normale tarief wordt dit bovendien een stuk goedkoper. En omdat vrienden nu eenmaal niet allemaal bij dezelfde aanbieder zitten, maken we daarin geen onderscheid. T-Mobile is de eerste aanbieder in Nederland die een dergelijke korting biedt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Het maakt dus niet uit bij welke aanbieder je vrienden zitten. Wij zijn ervan overtuigd dat de zeer gunstige tarieven in combinatie met de bijpassende hippe telefoons met de unieke MyFaves interface vooral jongeren zullen aanspreken.'

MyFaves werkt eenvoudig. Je selecteert zelf vijf nummers die hij met 50% korting op het normale tarief wil bellen en sms'en. Het maakt helemaal niet uit of het een vast of mobiel nummer is of om welke aanbieder het gaat. De geselecteerde vijf contacten, 'Faves', zijn altijd en overal snel toegankelijk omdat de ze via de unieke MyFaves interface direct op het scherm van de telefoon zichtbaar zijn. Zodra de klant contact legt met zijn 'Faves', profiteert hij automatisch van de 50% korting. Per maand zijn alle nummers één keer aan te passen.

Bij het abonnement zijn de meest populaire telefoons beschikbaar, waaronder de Samsung Soul (U900) en LG KF600, waarop de MyFaves software is geïnstalleerd. Zodra het abonnement is geactiveerd, wordt het unieke MyFaves scherm op de telefoon zichtbaar en is het mogelijk per 'Fave' een foto of een icoontje te uploaden. De 'Faves' zijn zo altijd te zien op het scherm van de telefoon. Door het aanklikken van de foto of het icoontje, wordt direct contact gelegd. Ook als één van de 'Faves' belt, verschijnt deze in beeld. Het instellen of wijzigen van een 'Fave' kan heel gemakkelijk mobiel of via internet. Het prijsplan MyFaves is overigens ook te combineren met andere mobiele toestellen, ook die waar geen MyFaves software ten behoeve van de interface op geïnstalleerd is.

portablegear.nl