Interessant:

LG Secret KF750 geintroduceerd

nieuws 24 april 2008 om 12:59

LG heeft de LG Secret, het derde model in de Black Label reeks, geintroduceerd. De LG Secret werd eerder bekend als de LG KF750 en is een HSDPA 5 megapixel cameratelefoon.

De LG Secret is een slanke en en stijlvolle slider waarin materialen als carbon fider en gehard glas zijn verwerkt. De LG Secret beschikt in elk geval over een 5 megapixel camera met autofocus en face tracking. Evenals de Viewty is het mogelijk om DiVX videos met een framerate van 120 fps op te nemen.

LG Secret

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote touchscreen aan de voorzijde van het toestel. De zogenoemde neon touch navigatie zorgt voor een fraai visueel schouwspel zodra je een toets aanraakt of een knop indrukt. De felheid van het scherm past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Het display van de Secret draait bovendien vanzelf mee als je de telefoon draait.

Op multimediaal gebied is vrijwel alles mogelijk. MP3-, WMA-, MPEG- en DiVX-bestanden speelt de Secret zonder morren af.

Met de HSDPA ondersteuning gaat internetten zo snel als thuis. Als extra wordt een compleet pakket Google applicaties meegeleverd, zodat je overal en altijd toegang hebt tot het beste wat Google te bieden heeft.

Het typenummer van de LG Secret, is LG KF750. Deze naam dook in maart aan de vooravond van de CeBIT al op. Vermoedelijk zal LG ervoor keizen om in Nederland enkel de naam LG Secret te communiceren. Eerdere modellen in LG's Black Label serie zijn de LG Shine en LG Chocolate. De Secret zal binnen enkele weken verkrijgbaar zijn in Nederland.

Bekijk ook de test waarbij PortableGear de stijlvolle LG Secret vergelijkt met de fraaie Samsung Soul.

portablegear.nl