Interessant:

Sony Ericsson G502 en Z780 gepresenteerd

nieuws 24 april 2008 om 10:06

Sony Ericsson heeft gisteren de Sony Ericsson G502 en Sony Ericsson Z780 officieel bekend gemaakt. Beide zijn HSDPA-telefoons voor een klantvriendelijke prijs.

De G502 brengt de kracht van het web naar een betaalbare telefoon, zodat iedereen gebruik kan maken van supersnel op internet surfen en het snel downloaden van bestanden.

"De G502 combineert een klassiek uiterlijk met verschillende, eigentijdse features op het gebied van mobiel internet", aldus Eric Rikken, head of Marketing Sony Ericsson Benelux. "De verbetering ten opzichte van voorgaande telefoons zit hem in het gebruik van HSDPA, die het mogelijk maakt supersnel over het internet te surfen. Dit maakt het een aantrekkelijke telefoon voor mensen die de controle willen houden over hun drukke zakelijke en prive leven."

Sony Ericsson G502

De G502 wordt geleverd met de laatste versie van Google Maps for Mobile. Hiermee kun je satellietkaarten van een hoge kwaliteit bekijken en kun je lokale restaurants en hotels, inclusief eventuele waarderingen van andere gasten, opzoeken. Voor navigatie voer je het vertrek- en eindpunt in, waarna je steeds aanwijzingen krijgt die je naar je bestemming leiden. Door het toestel te verbinden met de GPS Enabler HGE-100 kun je ook gebruik maken van de mogelijkheden van GPS, zodat je de weg nooit meer kwijt raakt.

Sony Ericsson G502

Verder kun je met de G502 heel makkelijk je webmail op je telefoon gebruiken. Een 'set-up wizard' leid je door een aantal eenvoudige stappen waarmee je je e-mail van je bestaande account doorzet naar je telefoon.

Naast de Sony Ericsson G502 werd ook de Sony Ericsson Z780, een web-enabled clamshell en opvolger van de Z770i, officieel gepresenteerd. Deze telefoon komt echter niet in Nederland op de markt.

Sony Ericsson Z780

portablegear.nl