Interessant:

Samsung D780 DuoS aangekondigd

nieuws 10 april 2008 om 08:30

Samsung heeft een nieuw model in de Dual-SIM serie bekendgemaakt, de Samsung D780 DuoS. De D780 heeft twee SIM-slots en het is mogelijk om twee verschillend geregistreerde accounts te gebruiken.

Je kan dus altijd twee nummers tegelijkertijd gebruiken. Bij andere Dual-SIM modellen kon je niet altijd beide nummers tegelijkertijd actief houden, maar bij de Samsung D780 DuoS kan je te allen tijde telefoontjes ontvangen op beide nummers en je kan meteen, zonder te hoeven wisselen, kiezen vanaf welk nummer je zelf wil bellen.

Samsung D780 DuoS

In tegenstelling tot zijn voorganger, de Samsung D880 DuoS, is de D780 geen slider maar een candybar model. Daarnaast beschikt hij ook over een 2 megapixel camera, een microSD-slot en Bluetooth. De Samsung D780 DuoS werd overigens vorige maand bekend onder de naam Samsung P240. Omdat beide nummers altijd standby kunnen staan, is de mobiel ook wel bekend als de Samsung Dual Standby D780.

Samsung D780 DuoS

De Samsung D780 DuoS komt in mei eerst in Rusland uit, en daarna zullen Europa, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten spoedig volgen. De prijs is nog niet bekend, maar de verwachting is dat hij wel goedkoper is dan de toch enigszins kostbare Samsung D880 DuoS.

Ook AT bracht vorige maand twee Dual SIM-modellen op de Nederlandse markt: de AT-S3D en AT-B4D.



Lees ook de test uit juli 2008 waarbij PortableGear verschillende dual sim-telefoons met elkaar vergelijkt.

SlashPhone