Interessant:

BlackBerry-smartphones bij The Phone House en Hi

nieuws 20 februari 2008 om 10:30

De allernieuwste serie BlackBerry-smartphones is vanaf deze week verkrijgbaar met een Hi-abonnement in alle The Phone House-winkels in Nederland.

Hiertoe hebben beide bedrijven een overeenkomst gesloten. De BlackBerry-smartphones zijn eveneens verkrijgbaar via de respectievelijke websites van Hi en The Phone House.

"E-mail wordt voor jongeren en studenten in Nederland steeds belangrijker", zegt Eric-Jan Doorenbosch, marktmanager bij Hi. "Hi richt zich op jongvolwassenen en we zijn van mening dat BlackBerry-smartphones een grote toegevoegde waarde hebben voor deze doelgroep. Zo profiteren onze klanten van robuuste connectiviteit en multimediafunctionaliteit voor onderweg."

"Onderdeel van de overeenkomst is, dat The Phone House zijn The Phone House Servicedesk lanceert. Deze helpdesk ondersteunt gebruikers, zodat ze het maximale uit hun BlackBerry-smartphone kunnen halen", zegt Bert van Dam, Managing Director van The Phone House. "Dit past uitstekend in onze strategie om onze klanten de perfecte service te bieden. Daarnaast zijn we met onze nieuwe Servicedesk hard op weg toonaangevend te worden in Nederland op het gebied van klantenservice."

De samenwerking tussen The Phone House en Hi levert een aantal unieke pakketaanbiedingen op van BlackBerry-smartphones, waaronder:

- BlackBerry Pearl 8110-smartphone, verkrijgbaar in roze;
- BlackBerry Pearl 8100-smartphone, verkrijgbaar in zwart en in wit;
- BlackBerry Pearl 8120-smartphone, verkrijgbaar in titanium en in rood;
- BlackBerry Curve 8310-smartphone, verkrijgbaar in zilver.

portablegear.nl