Interessant:

Sony Ericsson W980i: nieuwe Walkman-telefoon van Sony

nieuws 11 februari 2008 om 10:34

Vandaag kondigt Sony Ericsson de W980i aan, een Walkman telefoon waarmee je het beste uit je muziek kunt halen. Met de W980i is voorzien van de nieuwste audiotechnologie en heeft het Walkman on Top-design.

"De W980i Walkman telefoon is absoluut de nieuwe norm als het gaat om muziek op mobiele telefoons", zegt Eric Rikken, head of Marketing bij Sony Ericsson Benelux. "Wij zochten naar de beste combinatie van een muziekspeler en een geavanceerde telefoon, met een geluidsweergave waar je gewoon geen genoeg van kunt krijgen. De W980i zal alle verwachtingen overtreffen."

Dankzij het heldere stereogeluid van de W980i Walkman telefoon klinkt je muziek net zo mooi als de originele opname. De prachtige bastonen vervormen ook bij hogere volumes niet. In combinatie met de hoogwaardige Stereo Portable Handsfree HPM-77 headset staan deze eigenschappen garant voor een goede audio-ervaring.

De W980i Walkman telefoon heeft een ingebouwde FM-zender, waarmee je alles wat je op je headset afspeelt kunt laten horen op elk apparaat met een FM-ontvanger. Zo kun je jouw muziek met iedereen om je heen delen en op de stereo van een vriend of je autoradio laten horen.

Met de nieuwste ontwikkeling van de PlayNow arena, Sony Ericsson’s populaire "over-the-air" en internet downloadservice die in mei van start gaat, krijg je toegang tot zo'n 5 miljoen nummers om je eigen collectie mee uit te breiden. TrackID op de W980i geeft elk nummer waarvan je de titel even niet weet toch een naam en neemt het gewoon op in de PlayNow arena. Zo

Je kunt de W980i’s Walkman-speler optimaal aanpassen aan de muziek die je beluistert. Deze nieuwste Walkman-telefoon biedt keuze uit acht voorgeprogrammeerde equalizer-instellingen, elk met het beste geluidsprofiel voor een bepaalde soort muziek. Dus of je nou naar jazz, pop of heavy metal luistert, je kunt altijd het beste geluid voor een bepaald nummer kiezen.

Dankzij de Walkman on Top-functie van de W980i beschik je over alle mogelijkheden van een Walkman-speler zonder dat je je toestel hoeft te openen. De gehele Walkman-speler die je normaal binnen in je clamshell zou zien, staat nu ook op het buitendisplay van je toestel, dus navigeren door je muziekbibliotheek wordt kinderspel.

Elke muziekliefhebber weet dat voor de beste audioweergave ook de beste speakers en headsets nodig zijn. De W980i Walkman telefoon wordt geleverd met de nieuwe Stereo Portable Handsfree HPM-77, een headset waarmee je optimaal geniet van muziek met een geweldige stereoweergave. Met de HPM-77 kun je ook handsfree bellen. De slanke oordopjes dragen lekker comfortabel en beperken achtergrondgeluiden tot een minimum.

De Sony Ericsson W980i is geschikt voor UMTS/HSDPA 2100 en GSM/GPRS 850/900/1800/1900 en is leverbaar vanaf het derde kwartaal van 2008.

portablegear.nl


Gerelateerde producten