Interessant:

Sony Ericsson Xperia X1 ziet het licht

nieuws 11 februari 2008 om 10:24

Om in te spelen op de groeiende vraag naar mobiel internet en multimedia entertainment introduceert Sony Ericsson de Xperia. Met deze nieuwe lijn loopt Sony Ericsson voorop in de wereld van alles-in-één mobiele toepassingen.

De Sony Ericsson Xperia X1 is een unieke licht gebogen slidertelefoon van Sony Ericsson, ontworpen voor de groeiende behoefte aan hoogwaardige alles-in-één mobiele toepassingen.

De Xperia X1 heeft een helder 3 inch VGA beeldscherm en een compleet QWERTY-toetsenbord in een hoogwaardige metalen behuizing. Met Windows Mobile biedt de Xperia X1 overal en op elk moment een keuze uit een dynamisch pakket van mogelijkheden, van je favoriete entertainment tot efficiënt mobiel werken.

"Xperia X1 is de eerste productlijn die volledig bij Sony Ericsson werd ontwikkeld. Dit toestel staat voor onze visie op hoogwaarde krachtige communicatie,"aldus Eric Rikken, head of Marketing bij Sony Ericsson Benelux. "Met deze introductie, en de aankondiging van de X1, maken we het merk Sony Ericsson als geheel nog sterker en lopen we voorop waar het gaat om alles-in-één mobiele toepassingen."

"Met de Xperia X1 willen wij een toestel aanbieden waarin mobiel internet en multimedia entertainment naadloos in een uniek design met elkaar zijn verweven", zegt Eric Rikken, head of Marketing bij Sony Ericsson Benelux. “Xperia X1 laat zien dat de gebruikerservaring bij ons centraal staat. Wij willen iedereen overal en altijd de beste mobiele oplossingen bieden."

Toegang tot verschillende toepassingen – internet, multimedia en andere software krijg vanaf je bureaublad op Xperia X1. Navigeer met je vingertoppen. Stel de Xperia X1 -panelen precies in zoals je wilt.

De Xperia X1 kan jeop meerdere manieren bedienen. Navigeren kan met het aanraakscherm, het volledige QWERTY-toetsenbord, de vierstandentoets of de optionele joystick. Je kan makkelijk overschakelen tussen de verschillende functies. Schrijven kan snel en eenvoudig dankzij de grote afstand tussen de toetsen.

Met Windows Mobile, de hoogste datasnelheid (HSDPA/HSUPA) en ondersteuning voor WiFi kan je ook onderweg altijd efficiënt werken, maar ook genieten van je favoriete entertainment. Mobiele toegang tot alles wat belangrijk voor je is. Met de aGPS vind je overal de weg.

De Sony Ericsson Xperia X1 is leverbaar vanaf het tweede halfjaar van 2008.

portablegear.nl