Interessant:

Sony Ericsson C702 en C902 geintroduceerd

nieuws 11 februari 2008 om 10:00

Vandaag kondigt Sony Ericsson twee hoogwaardige nieuwe toestellen aan in haar de Cyber-shot-reeks, de C702 Cyber-shot en de C902 Cyber-shot. Beide toestellen beschikken over de nieuwste cameratechnologie.

"De twee nieuwe Cyber-shot-toestellen die wij vandaag aankondigen, hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Beide combineren ze een fantastisch gebruiksgemak met de allerbeste beeldkwaliteit", zegt Eric Rikken, head of Marketing bij Sony Ericsson Benelux. "En toch zijn ze niet voor dezelfde doelgroepen gemaakt. Het ene toestel maakt het mogelijk overal foto's te maken en de andere is ontworpen om er net zo mooi uit te zien als de foto's die je ermee maakt."

Je kunt de C702 Cyber-shot onder de meest uiteenlopende omstandigheden gebruiken. Het unieke design is bestand tegen water en stof. Dus of je nou gaat kamperen of shoppen, je kunt jouw C702 Cyber-shot altijd en overal meenemen.

Met de C702 Cyber-shot schiet je vanuit alle standen. De afdrukknop en de actieve lensdop zijn speciaal ontworpen en zo geplaatst dat je de 3.2 megapixel camera stabiel kunt houden en met één hand kunt fotograferen. Ideaal voor een actieve levensstijl. Combineer dit met slipvast materiaal en een bijgeleverde polsband, en de C702 Cyber-shot is klaar om op stap te gaan.

De C702 Cyber-shot heeft een ingebouwde GPS-ontvanger met plaatsbepalingsfuncties die aan het fotograferen en het beheer van je foto's een geheel nieuwe dimensie geven. Elke foto wordt automatisch voorzien van informatie over de plaats waar je hem hebt gemaakt. Zo kun je jouw beste momenten altijd met vrienden en familie delen aan de hand van de plaats waar je het gefotografeerd hebt. Ook kun je er je fotoalbum op je PC of internet mee sorteren.

Mocht je onderweg verdwalen, dan weet je met Google Maps for Mobile onmiddellijk waar je bent en word je weer veilig op het goede spoor gezet. De GPS-ontvanger laat je precies zien waar je bent en brengt je met spraaksturing naar je bestemming, naar huis of naar een van de vele interessante plaatsen.

De C902 Cyber-shot is een compact en stijlvolle cameratelefoon. Achter de unieke openschuivende lensbescherming gaat de 5.0 megapixel camera schuil. Bij het inschakelen naar de camerafunctie schakelt de verlichting van het toestel duidelijk zichtbaar van wit naar blauw. De acht cameratoetsen komen tot leven en bieden je de keuze uit camera-instellingen, flitsen, gezichtsherkenning, autofocus en nog veel meer, met slechts één toets, zonder dat je je vinger van de opnameknop haalt.

Met de C902 Cyber-shot hoef je alleen de lens maar open te schuiven. Het toestel is meteen schietklaar. Dankzij gezichtsherkenning en autofocus vindt de camera het gezicht van degene die op de foto komt en stelt hij daarop scherp, en niet op de achtergrond. Zo maak je altijd scherpe en mooie foto's van je vrienden. Met de C902 Cyber-shot weet je zeker dat je altijd de beste foto's krijgt. Het toestel is voorzien van de nieuwste belichtingstechnologie - Photo Flash - waarmee je ook bij slecht licht mooie foto's kunt maken. Verder heeft bestaande BestPic-functie een betere belichting gekregen. Met deze functie kun je snel een serie van negen foto's maken, er de beste uit zoeken en de rest weggooien. Je kunt BestPic dus nu overal gebruiken en er misschien zelfs mee fotograferen op de dansvloer van je favoriete club!

De C902 Cyber-shot wordt geleverd met een ingebouwd geheugen van 160MB – dat is genoeg voor maximaal 100 foto's op de hoogste resolutie - dat nog kan worden vergroot met de Memory Stick Micro (M2) die in een aantal gevallen bij het toestel wordt geleverd.

Je kunt de foto's van jouw toestel op je computer overzetten met de CCR-70 M2 USB Adapter, die ook vandaag wordt aangekondigd. Bewaar je foto's op de geheugenkaart van het toestel, haal deze eruit en steek hem in de CCR-70. Vervolgens steek je de kaartlezer in je laptop en draag je al je foto's over! Maak daarna je Memory Stick leeg en je bent weer klaar voor een nieuwe serie foto's.

portablegear.nl