Interessant:

Motorola kondigt Z10 en E8 aan

nieuws 8 januari 2008 om 09:21

Op de Consumer Electronics Show in Las Vegas heeft Motorola veel nieuwe producten aangekondigd, waaronder de Motorola Z10 en E8. Stu Reed, de president van Motorola Mobile Devies zegt dat Motorola mensen een meer productief, creatief en complete muziek- en multimedia-ervaring wil bieden.

De Motorola E8 is een bijzondere multimediale verschijning. Met de Motorola E8 maak je indruk, omdat de voorkant van het toestel knoploos is. Als het toestel standby staat, is alleen een spiegelend vlak te zien. Zodra je het toestel inschakelt lichten de knoppen die je nodig hebt op. Er zijn aparte muziekknoppen voor muziekplayback, cameraknoppen voor fotografie en een regulier keypad voor bellen en sms'en. Dankzij haptonomics heb je daadwerkelijk het gevoel een knop in te drukken, terwijl je in werkelijkheid op een plat vlak drukt. Dit is erg fraai uitgewerkt. De E8 biedt verder alles wat je van een multimedia telefoon kan verwachten, zoals muziekplayback, bluetooth, uitbreidbaar geheugen en een ingebouwde camera. De Motorola E8 is tijdens de CES 2008 in Las Vegas aan het publiek getoond, tegelijk met de Motorola Z10.

Motorola E8

De Motorola Z10 is een uitgebreide versie van de Motorola Z8. Evenals zijn voorganger is de Motorola Z10 een zogenaamde curved slider. De Z10 schuift niet alleen open, maar vormt zich ook naar de contouren van je hoofd, wat de ergonomie ten goede komt. De Motorola Z10 blinkt uit op multimediaal gebied met onder andere 30 fps QVGA film-playback, audio-playback en een ingebouwde 3,2 megapixel camera. Leuk is de zeer uitgebreide video-editor. Met deze ingebouwde software mix je op de Motorola Z10 in een handomdraai een korte film in elkaar - inclusief ondertiteling en fraaie overgangen! Daarnaast is het mogelijk om vanuit de Z10 direct je films en foto's op het web te publiceren. De Motorola Z10 is tijdens de CES 2008 in Las Vegas aan het publiek getoond, tegelijk met de Motorola E8.

Motorola Z10

portablegear.nl