Interessant:

Vodafone mobiel internet voor de prijs van vast

nieuws 28 december 2007 om 11:05

Vodafone Nederland kondigt vandaag aan met een tariefsverlaging de markt voor mobiel internet op de laptop te willen openbreken. Met een nieuw tariefplan waarmee besparingen van zo’n 50% nationaal en 85% internationaal gerealiseerd kunnen worden, wordt mobiel internet op de laptop bereikbaar voor iedereen.

Niet alleen de zakelijke gebruiker, maar ook de consument kan zo overal en altijd, in binnen- en buitenland, alle mogelijkheden van het internet gebruiken. Vodafone verwacht met deze tariefsverlaging de markt voor mobiel internetten op de laptop in 2008 in hoog tempo te vergroten.

Guy Laurence, CEO Vodafone Nederland: "We zien dat klanten niet zozeer online willen gaan, maar overal en altijd online willen zijn. Email checken, sociale netwerksites bezoeken, werken of gewoon op de hoogte blijven van het laatste nieuws is voor veel mensen een 'way of life' geworden. Beperkt worden door een internetkabel, kantooruren, landsgrenzen of hoge kosten voor mobiel internet op de laptop passen niet bij de huidige behoeften van klanten. We hebben daarom besloten de markt open te breken met een nieuwe, ongeëvenaarde standaard voor zowel nationaal als internationaal gebruik."

De prijzen van de nieuwe nationale databundels zijn maximaal 50% en internationaal maximaal 85% goedkoper dan de huidige. Als eerste operator in Nederland introduceert Vodafone tevens bundels waarmee internationaal en nationaal gebruik gecombineerd kunnen worden. Klanten kunnen hierbij zelf bepalen welk deel ze in Nederland en welk deel ze in het buitenland willen verbruiken. De geldigheid van de internationale bundel is verder uitgebreid van 25 naar alle Data Voordeelnetwerken in de 42 Vodafone Passport landen.

Het plug-and-play USB-modem maakt mobiel internetten op de laptop eenvoudig. Een vrije USB-poort op de laptop is voldoende. Zodra het modem daarop is aangesloten, wordt de software automatisch geďnstalleerd. Vodafone biedt gebruikers altijd de hoogst beschikbare snelheid, tot maximaal 3,6 Mbps. De nieuwe tarieven zijn geldig vanaf 3 januari 2008. Voor bestaande klanten biedt Vodafone overstapmogelijkheden naar het nieuwe tariefplan. Voor meer informatie kijk (vanaf 3 januari) op: vodafone.nl/zakelijk.

portablegear.nl