Interessant:

T-Mobile start nieuwjaars sms-service

nieuws 28 december 2007 om 10:36

T-Mobile biedt dit jaar een online nieuwjaars sms-service; via de website www.t-mobile.nl kan iedereen kosteloos vijf nieuwjaars-sms'jes klaarzetten, die automatisch na 00.00 uur worden verstuurd.

Via de nieuwjaars-service van T-Mobile kan iedereen eenvoudig en snel in drie stappen vijf sms'jes klaarzetten. Na het schrijven van het bericht, vul je de vijf mobiele nummers in en vervolgens staat alles klaar voor verzending. Daarna hoef je er niet meer naar om te kijken want met de jaarwisseling worden de sms'jes automatisch verstuurd.

Sofie Cerutti schrijft sms-gedichten

Ter voorbereiding op de jaarwisseling biedt T-Mobile op 27, 28 en 31 december hulp. Onder leiding van Sofie Cerutti van '160' (de dichtvorm gebaseerd op het sms-format) wordt voor bezoekers aan een aantal T-Mobile winkels, een origineel sms'je van precies 160 tekens gemaakt. Sofie Cerutti is vanwege haar initiatief '160' dagelijks bezig met sms’jes in dichtvorm. Zij kan als geen ander op basis van enkele steekwoorden een romantisch, leuk of grappig -sms’je dichten. Sofie was deze week in de T-Mobile Shop in Den Haag en is de komende dagen te vinden in T-Mobile Shops in Almere en Amsterdam.

De vorige jaarwisseling werd er in Nederland een record aantal sms-berichten verzonden en de operators verwachten dat record dit jaar weer te verbreken.

portablegear.nl