Interessant:

Dode man opgegraven: simkaart vergeten

nieuws 29 oktober 2007 om 09:40

Een overleden en reeds ter aarde bestelde man in Montenegro moet opgegraven worden om zijn mobiele telefoon (!) van een simkaart te voorzien. De 67-jarige Arso Banjeglav benadrukte op zijn sterfbed begraven te willen worden met zijn mobiele telefoon.

De familie eerbiedigde deze wens en offerde de telefoon op voor het hiernamaals. Na de ceremonie en het toedekken van het graf ontdekte de zoon van de man dat er geen simkaart meer in de telefoon zat.

"We hebben de telefoon in de kist gestopt, zoals mijn vader wilde. Mijn 10-jarige zoon had per ongeluk echter de simkaart uit de telefoon gehaald voordat deze het graf in ging. Om alsnog de laatste wens van mijn vader na te komen zullen we hem binnenkort opgraven om zijn telefoon te voorzien van zijn eigen simkaart."

Steeds meer mensen willen begraven worden met hun favoriete gadget. Op veel begraafplaatsen dreigen zelfs kleine milieurampen doordat veel overledenen gadgets en ander onverteerbaar materiaal mee naar het hiernamaals willen nemen. Vaak wordt de batterij uit de mobiele telefoon of mp3-speler niet verwijderd, waardoor allerlei schadelijke stoffen de grond in lekken.

GSM Helpdesk