Interessant:

Limited Edition Samsung Elite telefoons

nieuws 22 oktober 2007 om 08:52

Samsung introduceert samen met T-Mobile twee limited edition Elite-pakketten, bestaande uit de Samsung U600 en E900 in exclusieve zilverkleur. Voor het derde jaar werken Samsung en Elite Modelmanagement samen voor de Samsung Elite Model Look.

Samsung U600 Silver Edition
De schoonheid van de Samsung U600 Silver is als een glinsterend sieraad. Zijn perfect vormgegeven trendy design laat de slanke maar luxueuze Samsung U600 schitteren en stralen.

De U600 Silver is niet alleen bijzonder dun en mooi, het is een multifunctionele Ladyphone. Memorabele momenten blijven haarscherp met een 3,2 megapixel camera. En met een volwaardige mp3-speler die tal van formaten moeiteloos afspeelt, heb je het mooiste muziekstation met een waanzinnig goed geluid bij de hand.

De Samsung U600 Silver is tot eind 2007 in een limited edition-pakket voor 0 euro in combinatie met een T-Mobile Relax 150 abonnement voor € 19,50 per maand te verkrijgen. Bij dit sprankelende zilveren pakket krijg je een stijlvol horloge van Elite’s Model Fashion cadeau.

Samsung E900 Silver Edition
De geraffineerde eenvoud van de Samsung E900 siert de trendy vrouw. Deze zeer compacte slider is dun en past in iedere handpalm. Goede looks en knappe prestaties komen prima samen in de E900. De gepolijste E900 Silver heeft een futuristisch touch screen display waarmee alle menu’s makkelijk door te bladeren zijn.

De ingebouwde 2 megapixel camera met CMOS-beeldsensor en 4x digitale zoom levert foto’s in levendige kleuren. De Samsung E900 Silver is exclusief verkrijgbaar tot eind 2007 bij T-Mobile voor € 149,95. Naast deze zilveren slider bevat dit prepaid Ladyphone-pakket een zilvergrijs sjaaltje.

Beide pakketten zijn o.a. verkrijgbaar via www.t-mobile.nl of via de T-Mobile Shop.