Interessant:

Levering K850i en W910i van start

nieuws 11 oktober 2007 om 15:35

Sony Ericsson begint de komende weken met de levering van de lang verwachte W910i en K850i. Dat maakt het Zweeds-Japanse bedrijf bekend in een persbericht.

De Sony Ericsson K850i is de eerste 5 megapixel camerafoon van Sony Ericsson. Met de 5 megapixel ccd-chip is het mogelijk om haarscherpe foto's te maken. Zelfs uitsnedes van deze foto's zijn geschikt om goede afdrukken te realiseren. Video-opnames zijn te maken in tv-kwaliteit.

Sony Ericsson K850i

Naast fotograferen is de Sony Ericsson K850i ook een prima multimediale metgezel. Op het haarscherpe truecolor kleurenscherm komen foto's, film en video prima tot hun recht. En dankzij HSDPA behoort supersnel mobiel internet ook tot de mogelijkheden.

De Sony Ericsson W910i is nieuwe high-end slider muziektelefoon in het Sony Ericsson muziekassortiment. Nieuw is de shaker functie, waarmee je de telefoon kan bedienen door deze heen en weer te schudden. Deze functie geeft ook games een extra dimensie. Opvallende features van de W910i zijn onder andere de 2 megapixel camera, bluetooth en 1 GB standaard meegeleverd geheugen

Sony Ericsson W910i

Beide toestellen liggen naar verwachting voor het eind van de maand in de (online) winkels.