Interessant:

E-TEN Glofiish X800: Windows Mobile krachtpatser

nieuws 11 oktober 2007 om 10:30

Vanaf volgende week dinsdag is de platte lichtgewicht E-TEN Glofiish X800 beschikbaar voor consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland. Met een processor van 500 MHz, groot VGA touchscreen (met 640x480 resolutie), twee camera’s, HSDPA- ondersteuning en alle gemakken van het Windows Mobile 6 platform, is het toestel één van de krachtigste en meest complete smartphones op de Nederlandse markt.

E-TEN Glofiish X800

Met zowel aan de voor- als achterkant een camera, gecombineerd met HSDPA en WiFi ondersteuning is de E-TEN Glofiish X800 bijvoorbeeld een ideale partner voor videotelefonie. Daarnaast zorgt de combinatie van het grote VGA scherm (640x480) en de ingebouwde GPS met TMC ervoor dat je eenvoudig kunt navigeren en daarbij altijd op de hoogte bent van de actuele verkeerssituatie onderweg.

Windows Mobile 6 geeft de gebruiker directe toegang tot (push) email, internet en Windows Mobile Office-applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint. Daarnaast beschikt de gebruiker van de E-TEN Glofiish X800 over Windows Live voor Windows Mobile met toegang tot bijvoorbeeld MSN. Met Windows Media Player kan de gebruiker onderweg genieten van muziek en video.

Maarten Sonneveld, Manager Mobile Communications Business, Microsoft, is onder de indruk van de vele mogelijkheden van het toestel: "Het is een erg krachtig en compleet toestel waarmee je onderweg niets meer hoeft te missen. Met name de schermresolutie is ongekend. Ik denk dat dit veel mensen zal aanspreken die op zoek zijn naar optimale gebruikerservaring, functionaliteit en het vertrouwde Windows platform"

Het toestel wordt in Nederland op de markt gebracht door Mobile-Point. Er is al veel vraag naar de E-TEN Glofiisch X800, merkt Ben Theobald, Sales Director van Mobile-Point op. "Dit toestel heeft uitzonderlijk veel mogelijkheden en dat spreek het publiek erg aan. We verwachten dan ook veel van deze krachtpatser."